Algemene informatie

De Wrotrun uit Kollumerzwaag organiseert jaarlijks op Koningsdag een survivalrun door heel Kollumerzwaag. Deze Wrotrun is toegankelijk voor recreanten van jong en oud.

Onze eerstvolgende Wrotrun zaterdag 27 april 2024!

Er kan dit jaar voor het eerst gestart worden in drie categorieën, namelijk een wedstrijdrun van 8 km, een recreatieve run van 4 km en een recreatieve run van 8 km.

De wedstrijdrun is bedoeld voor getrainde atleten die het parcours zo snel mogelijk af willen leggen. De minimum leeftijd bedraagt 15 jaar. De kosten voor deelname aan de wedstrijdrun bedragen € 16,50 per persoon. Dit is exclusief de dagverzekering van € 5,00. Leden van de Survivalbond zijn automatisch verzekerd en hoeven de dagverzekering niet te betalen.

De recreatieve run is bedoeld voor deelnemers die de intentie hebben het parcours te voltooien. De hindernissen van de recreatieve run zijn iets makkelijker dan bij de wedstrijdrun. Dit jaar hebben we binnen de recreatieve run twee afstanden. We hebben een run van 4 km die waaraan kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar mee mogen doen en waarbij geldt dat kinderen jonger dan 8 jaar alleen mee mogen doen onder begeleiding van een volwassene (dient ook ingeschreven te worden).

Daarnaast hebben we een recreatieve run van 8 km. De minimumleeftijd van deze run is 9 jaar.

De kosten voor deelname aan de recreatieve run (beide afstanden) bedragen € 8,00 per persoon. Dit is exclusief de dagverzekering van € 5,00. Leden van de Survivalbond zijn automatisch verzekerd en hoeven de dagverzekering niet te betalen.