De Wrotrun uit Kollumerzwaag organiseert jaarlijks op Koningsdag een survivalrun door heel Kollumerzwaag. Deze Wrotrun is toegankelijk voor recreanten van jong en oud.

Onze eerstvolgende Wrotrun maandag 27 april 2020!

Er kan worden gestart in twee categorieën, namelijk een wedstrijdrun en een recreatieve run. De afstand van beide runs is ongeveer 8 kilometer.

De wedstrijdrun is bedoeld voor getrainde atleten die het parcours zo snel mogelijk af willen leggen. De minimum leeftijd bedraagt 8 jaar. De kosten voor deelname aan de wedstrijdrun bedragen € 13,50 per persoon.

De recreatieve run is bedoeld voor deelnemers die de intentie hebben het parcours te voltooien. De hindernissen van de recreatieve run zijn iets makkelijker dan bij de wedstrijdrun. Kinderen jonger dan 8 jaar mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene. De kosten voor de recreatieve run bedragen € 6,00 per persoon.

Voor beide runs geldt dat er gestart wordt in een massastart. Alle deelnemers starten in groepen van maximaal 150 man. Voor de wedstrijdrun is dit om 12.15 uur en voor de recreatieve run start de eerste groep om 12.30, de 2e groep om 13.00 uur en de laatste groep om 13.30 uur.

Wilt u meer informatie. Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of via ons e-mailadres: info@wrotrun.nl.