Vanaf 15 maart 2022 kan er weer worden ingeschreven voor de Wrotrun! Let op de inschrijvingen sluiten op 15 april 2022. Voor alle categorieën geldt vol=vol. Op de dag zelf inschrijven is niet meer mogelijk!

Dit jaar hebben we 2 afstanden:

  • De wedstrijdrun (8,5 km): Bedoeld voor getrainde atleten die het parcours zo snel mogelijk af willen leggen. De minimum leeftijd bedraagt 12 jaar.
  • De recreatieve run (8,5 km): Bedoeld voor deelnemers die de intentie hebben het parcours te voltooien. De hindernissen van de recreatieve run zijn iets makkelijker dan bij de wedstrijdrun. Kinderen jonger dan 8 jaar mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Voor beide runs geldt dat er gestart wordt in een massastart. Alle deelnemers starten in groepen van maximaal 160 man. Voor de wedstrijdrun is dit om 11.30 uur en voor de recreatieve run (8,5 km) is dit een half uur later, 12.00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers bij de recreatieve run kan worden besloten om in meerdere groepen te starten. De deelnemers zullen hiervan tijdig op de hoogte worden gesteld.

Annuleren deelname
Kun je onverhoopt niet meer deelnemen? Het is mogelijk om je inschrijving te annuleren, echter na 1 april 2022 wordt het inschrijfgeld NIET meer gerestitueerd!

Overdraagbaarheid van inschrijving
Een inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar!

Voorwaarden deelname
De Wrotrun wordt georganiseerd onder supervisie van de Survivalrun Bond Nederland (SBN). Deelnemers van de Wrotrun conformeren zich daarom aan de reglementen opgesteld door de SBN. De reglementen zijn in te zien via onderstaande links.

Algemene voorwaarden Wrotrun

Deelnemersreglement Survivalrun Bond

Kosten deelname
Leden van de Survivalbond zijn automatisch verzekerd via hun lidmaatschap voor ongevallen tijdens de Wrotrun. Voor deelnemers die niet lid zijn van de Survivalbond geldt dit niet. Hiervoor heeft de Survivalbond een aparte ongevallenverzekering afgesloten. 

Recreatieve run  € 6,00
Wedstrijdrun € 13,50

Inschrijven Wrotrun 2